Helg!

Hej igen! Idag är det söndag och hela helgen har nu gått! Det har varit en helt okej helg! Har varit med kaninerna har varit hos farmor och så har det ju faktist kommit snö! Nu har jag faktist riktig julkänsla! Jag följde med min lilla syrra och kollade på när hon åkte pulka och sedan har jag väl gjort typ inget! Har kollat in andras bloggar och ser då att dom får hur många komentarer som helst! SÅ SKRIV TILL MIG! Då blir jag så himmla glad! Nu ska jag snart äta så ska sluta nu! Puss alla bloggisar!

Dagar

Hej! Idag är det torsdag och jag sitter vid datan och har gjort det den senaste timmen. Idag började jag 9.30 som skönt var och då hade vi matte! BLÄ! Ingen vidare lunch idag heller men det är väl som vanligt antar jag.Den sista lektionen hade vi bild och sedan var den långa dagen slut. Jag och Peter åkte och repade med William och Johan efter skolan och vi ska spela enter sandman med Metallica! Efter det åkte jag till Syrrans kör och sedan drog vi hem. Imorgon ska jag och Joanna redovisa en teater i klassrummet... Lite pirrit men inte så farligt faktist jag hoppas bara att Ullrika inte väljer att just min matte läxa ska redovisas också! Imorn ska jag sova hos farmor efterssom att morsan jobbar till 12 på natten och idag jobbar hon till 10.Jag har fortfarande inte så många coola bilder att lägga in och har inte så mykt tid att fixa grejer heller men hoppas att det ska bli förbättring på mig senare.nu ska jag sätta mig framför TVn med mina kaninisar Britta och Janne att tag tror jag! Kram alla bloggisar!

Henkan

Hej igen! Den här helgen har jag typ gjort noll. I lördags jobbade jag i stallet och vi hade en kompis hemma på kvällen. Idag (Söndag) Har jag varit hemma , pluggat glott på TV och spelat data. Men sen kom jag inte på nåt mer att göra och mina kompisar var inte hemma så jag åkte till min morsas jobb och hon jobbar på fritidsgård. Så nu sitter jag här på henkans fritidsgård och ska se om jag kan hitta några snygga bilder på den här datan att lägga in på ett inlägg. Puss alla bloggisar!

 

Har inte många bilder

Hej igen jag har inte så många bilder på mig men jag önskar mig en ny mobil i julklapp för att min har blivit snodd och då ska jag lägga in lite fler bilder! Den här fredagen för mig har sett ut så här: Jag var i skolan från8.10 till 14.00 :D Sedan åkte jag, Love, Andreas, Rebecca, Pamela, Dennis, Axel, Sandra, Jossan och Joanna till forum där jag becca och pamela gick runt själva i bara nån timme.Sedan träffade jag en utav mina bästa kompisar som heter Sannamarie och jag hängde på henne hem.16.30 Hämtade jag syrran på fritids och nu sitter jag här fast klistrad framför datan som vanligt! Kram alla bloggisar! :D

Några ord

Hej igen alla bloggisar! Idag har jag varit i skolan, det var helt okej och vi slutade kl.13.45 idag! :D Jaja iallafall, när jag kom på bussen satt min kompis Johanna där! Hon hängde på mig hem men vi var tvugna att plugga typ hela tiden! Jaja halv fem skulle jag hämta min lillasyrra på skolan! Sedan gick jojjo hem till sig och vi hem till oss och nu sitter jag här fastklistrade vid datan som vanligt! Ha det bra bloggisar och jag vill gärna ha tipps på hur man får en fin blogg eftersom att jag bara är van vid bloggspace. Puss och kram!

Fler bilder!

Heej! Jag heter Enja och jag har en till blogg som är: djurtjej.bloggspace.se. Jag har inte en så bra mobil för tillfället( önskar mig en ny) så jag kommer lägga in bilder jag hittar nu! Kramisr från Enja!

HEJ!


Välkommen till min nya blogg!

Jag heter enja och är 12 år ! :)

RSS 2.0